توسعه کسب و کار

چگونه یک برندینگ موفق داشته باشیم؟

Rate this post

تولید کنندگان کالا و خدمات همیشه به دنبال این هستند که محصولات خود را تحت عنوان برند خود به فروش برسانند. پس سوال همیشگی صاحبان کسب و کارها این است که چگونه یک برندینگ موفق داشته باشیم؟

تهیه یک برند موفق مشخصه هایی را چون بازاریابی، دسته بندی، تبلیغات و …دارد. برند سازی هزینه های خود را دنبال میکند و در طرف دیگر باید با میزان تقاضای مشتریان را سنجید که چقدر خواهان محصولات شما هستند. برای ایجاد یک برند به نکات زیادی باید  توجه کرد، از جمله جنبه های تصویری و حتی جنبه های شنیداری یک برند.

برند سازی یا برندینگ چیست؟

برند شما معرف شما نزد مشتریان است.این اسم شما شخصیتی در آینده است که دوست دارید داشته باشد. با برند خود توقع ای که برای فروش محصولاتی که تولید میکنید در مشتریان ایجاد میکنید.

هدف از برند سازی این است که مشتریان شما به راحتی بتوانند تشخیص دهند چه میخواهند و چه چیزی شما را از دیگرا رقبا متمایز می سازد. اگر محصولات شما خوب باشد و باعث جلب رضایت مشتری شود، این مولفه باعث میشود برند شما در خاطر مشتریان بماند.

از نکاتی که باید برای برندینگ رعایت شود عبارت است از:

تعین هدف:

اگر سوالاتی در مورد کاری که انجام میدهید، چگونگی و چرایی انجام آن کار را از خود داشته باشید به دنبال مشخص کردن هدف خود از انجام ان کار هستید. افراد دوست دار این هستند که از برند های تجاری مورد علاقه خود حمایت کنند. برای نمونه هدف شرکت اپل توسعه بازار تکنولوژی و فروش محصولات خودش است.

هدف قرار دادن مخاطبان:

قبل از هدف قرار دادن مخاطبان لازم است رقبای خود را آنالیز کنیم تا شمای کلی از وضعیت خود در کسب و کار مربوطه را شناسایی کنیم. پس از بررسی رقبا شناختن نیاز مشتریان در راس کار قرار میگیرد. هر چه تعامل با مشتیریان بیشتر باشد آگاهی از نیاز و خواسته های آنان بیشتر میشود.

برای هدف قرار دادن مخاطبان لازم است آنان را از لحاظ جمعیت شناسی و روان شناسی مورد بررسی قرار دهیم. مثلا از لحاظ جمعیت شناسی جنسیت ، گروه سنی، وضعیت تاهل، حرفه، درآمد و از لحاظ روان شناسی شخصیت، ارزشها، شیوه زندگی، سرگرمی های  افراد را بشناسیم.

انتخاب نام به یاد ماندنی:

اگر نامی که برای برند خود انتخاب میکنید ساده و کوتاه باشد خیلی بهتر در ذهن مخاطب جای میگیرد. نام مورد نظر شما بهتر است طوری انتخاب شود که تلفظ آن برای عموم افراد راحت باشد. نامی که انتخاب میکنید نباید توسط شرکت دیگر انتخاب شده باشد. این اسم میتواند به شکل استعاره، مخفف، ترکیبی و خود ساخته باشد.

انتخاب لوگو مناسب:

انتخاب لوگو یا همان نام تجاری شرکت از اهمیتی مانند نام برخوردار است. لوگو باید معرف شما نزد مشتریان باشد که فعالیت و هدف مد نظر شما در کسب و کار چیست. از آنجا که لوگو برای تبلیغات و انتشار در رسانه ها استفاده میشود باید طوری طراحی شود که قابلیت چاپ در تمامی ابعاد را داشته باشد.

ارتباط با سایر افراد:

بارها به جمله (انسان موجودی اجتماعی است) برخورده ایم. انسان ها برای رسیدن به اهداف و خواسته های خود به برقراری ارتباط و تعامل با یکدیگر نیازمند هستند. داشتن ارتباط قوی با سایر کسب و کارها و داشتن افرادی که در زمانی که به موانع بر میخوریم، به یاری ما بشتابند بسیار حیاتی است. دوره ای که افراد به صورت تکی بتوانند فعالیت خود را پیش ببرند به اتمام رسیده.

حضور فعال در شبکه های اجتماعی:

در تمامی شبکه های اجتماعی فعالیت داشته باشید اما تمرکز خود را در اپلیکیشنی بذارید که مخاطب بیشتری دارید. شرط بازخورد بیشتر در فضای مجازی فعالیت مستمر و مداوم است. فعالیت نامنظم در این فضا بی فایده است.

توجه به بسته بندی:

بسته بندی شکیل در جلب نظر متقاضیان بسیار کاربرد است. به تناسب مخاطب خود بسته بندی های خود را تغییر دهید.

در تبلیغات خود صداقت داشته باشید:

در تبلیغات خود از اغراق در مورد ویژگی های محصول خود پرهیز کنید. از دادن وعده هایی که از عهده ی آن بر نمی آیید صرف نظر کنید چون باعث شکل گیری بی اعتمادی مشتریان میشود.

با رعایت این نکات میتوانید به موفق شدن برندینگ خود کمک کنید و سود و فروش حداکثری محصولات خود را شاهد باشید.

ممنون که تا پایان مقاله ما را همراهی کردید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

58 + = 64