وب سایت

تفاوت وب سایت ها با یکدیگر چیست؟

خدمات خرید و فروش
Rate this post

آشنایی با انواع وب سایت های درآمد زا !

داشتن یک وب سایت مناسب، بسیار مهم است و امروزه انواع وب سایت های مختلفی وجود دارند که فعالیت های مختلفی را انجام میدهند ، اگر بخواهید وب سایتی را راه اندازی کنید امکان گیج شدن شما در زمینه ی هزینه و و روش آن وجود دارد که برای آگاهی بیشتر در این زمینه می توانید به صفحه تماس با ما مراجعه کنید.

وب سایت ها را براساس ساختار هایشان به سه دسته تقسیم میکنند: وب سایت های داینامیک، استاتیک و متحرک ،که در ادامه به توضیح آنان میپردازیم.

انواع وب سایت:

وب سایت های داینامیک:  معنای لغوی آن یعنی پویا و متحرک و به سایت هایی گفته میشود که محتوایشان قابلیت تغییر و بروز رسانی را دارند، گفته میشود. به همین دلیل است که سایت پویا نام دارند.

 

وب سایت استاتیک:  استاتیک به معنی ثابت و ایستا است و به سایت هایی گفته میشود که مطالب آن ثابت است و تغییر و بروز رسانی آن ساده و آسان نیست در واقع مدیریت این سایت ها بسیار سخت است و باتوجه به این مشکلات افراد کمی خواستار سایت های ایستا هستند.

 

وب سایت متحرک: استفاده از تصاویر متحرک یکی از راه های مرسوم است که در وب سایت ها به کار می رود که باعث جذابیت سایت شده است، اما به دلیل حجم بالای گرافیک ها سرعت بارگذاری کمتری دارد.

حیطه های کاری وب سایت ها در سراسر دنیا به بخش های مختلفی تقسیم میشوند که در ادامه تعدادی از آنان را بررسی خواهیم کرد مانند: وب سایت فروشگاهی ، سایت شرکتی ، وب سایت آموزشی ، وبلاگ‌ها و وب سایت شبکه‌های اجتماعی.

 

وب سایت های شرکتی:  یکی از انواع وب سایت ها هستند که برای شناساندن یک شرکت از راه آنلاین و برند سازی آن میتوان سایت هایی راه اندازی کرد و در سایت های شرکتی اطلاعاتی از قبیل راه های تماس ، ایمیل، آدرس شرکت ،تاریخچه آن و محصولاتش را ارائه میدهد.

که امروزه داشتن سایت و تبلیغات به صورت اینترنتی موجب رونق روز افزون یک کسب و کار میشود که برخلاف تبلیغات محیطی هزینه کمتر اما بهره وری بیشتری خواهد داشت.

 

 وب سایت آموزشی: امروزه وب سایت هایی وجود دارند که در زمینه های آموزشی فعالیت میکنند و یک هنر ،دانش و حرفه را آموزش میدهند و افراد متخصص در زمینه های مختلف به اشتراک کاری که در آن مهارت دارند میپردازند.

 

وبلاگ ها: در واقع سایت های بزرگی وجود دارد که این امکان را به افراد میدهد تا یک سایت شخصی داشته باشند و مطالب روزانه ، خاطرات و داستان هایشان را به اشتراگ میگذارند، که در سرارسر دنیا افرادی هستند که به وبلاگ نویسی مشغول هستند و درآمد کلانی از این روش بدست می آورند.

 

وب سایت های اجتماعی: به ندرت میتوانید فردی را پیدا کنید که با شبکه های اجتماعی و فضای مجازی آشنایی نداشته باشد، امروزه وب سایت های اجتماعی این امکان را به افراد میدهد تا تصاویر، ویدیو ها و پیام های صوتی شان را بایکدیگر به اشتراک گذارند و امکان گذاشتن لایک ، کامنت ، پیام برای یکدیگر را فراهم کرده است از جمله آنان میتوان وب سایت هایی نظیر فیس بوک و توئیتر را نام برد.

 

وب سایت های شخصی: هر فردی میتواند به صورت جداگانه به طراحی سایت اقدام کند و از طریق آن کسب درآمد کند برای مثال میتواند در زمینه هایی که تخصص و مهارت دارد ویدیو های آموزشی به اشتراک گذارند یا حتی به اشتراک هنرهایی که در آن ها مهارت به خصوصی دارند بپردازند که از این طریق به افزایش درآمد خود بپردازند.

 

وب سایت های فروشگاهی:  یکی از مهم ترین انواع وب سایت ها،وب سایت های فروشگاهی است که با زندگی مدرن انسان ها دارای تناسب به خصوصی است زیرا مشغله هایی که امروزه برای مردم سراسر دنیا وجود دارد ، موجب عدم وقت کافی برای گشت و گزار در مراکز خرید و سنجیدن جنس و قیمت کالاهای مورد نظرشان است که امروزه با وجود فروشگاه های اینترنتی موجب تسهیل این امر شده است.

فروشگاه های اینترنتی به آنلاین شاپ معروف هستند که معمولا فروش محصولات خود را فقط از طریق سایت ها انجام میدهند و دارای فروش حضوری نیستند.

اما برخی کارخانه جات یا تولیدی ها ،علاوه بر فروش حضوری به فروش محصولاتشان از طریق وب سایت میپردازند که این امر موجب گسترده شدن فروش و افزایش درآمد آنان میشود.

سپاسگزاریم که تا پایان این مقاله همراه وبسایت ویا وب بودید.اگر تا به اینجا از مطالبی که در اختیارتان گذاشتیم راضی بودید و برایتان کارآمد و مفید بود، میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان در زمینه ی انواع وب سایت به صفحه تماس با ما مراجعه کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

99 − 90 =